Hostels en andere accommodaties in Krabi

Krabi, gelegen aan de zuid-westelijke kust van Thailand, is een populaire strandbestemming onder zonneaanbidders. De prachtige stranden in combinatie met de gigantische kalksteen rotsen zorgen voor schilderachtige plaatjes. Geen zin om alleen maar aan het strand te liggen? In Krabi heb je enorm veel leuke viewpoints, daarnaast zijn er een hoop leuke eilanden in de buurt waar je kunnt snorkelen. Ga je binnenkort naar Krabi en ben je op zoek naar een leuk hostel? Hieronder zie je een lijstje met aanbevolen hostels, deze hostels worden aanbevolen door Nederlandse reizigers die Krabi bezocht hebben. Laatste update op 23-11-2022


1. Blanco Hideout Railay

Beschrijving:  Sociaal hostel met zwembad, bar, restaurant en verschillende gemeenschappelijke ruimtes. Dagelijks worden er activiteiten georganiseerd vanuit het hostel zoals party boat, kroegentocht en zwembadfeestje. Dit zorgt ervoor dat je ook snel andere reizigers leert kennen. Het personeel is vriendelijk. 

Beoordeling: 8,4 (1.317 recensies) 2. Kbunk Hostel

Beschrijving:  Party hostel met goede sociale sfeer . Het is makkelijk om andere mensen te ontmoeten hier, ook door de dagelijkse activiteiten die door het hostel worden georganiseerd (tours, kroegentocht). Het hostel biedt een gratis shuttel naar het strand aan, aangezien dat op ongeveer 20 minuten loopafstand ligt. 

Beoordeling: 9,3 (1.518 recensies) 3. Sugar Marina Resort CLIFFHANGER Aonang

Beschrijving:  Mooi hotel met fijn buitenzwembad en op een goede locatie. De kamers zijn schoon en worden goed bijgehouden en er is een uitgebreid ontbijt. Het is een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ao Nang Beach is op ongeveer 800m afstand van het hotel.

Beoordeling: 8,8 (929 recensies) 4. Sleeper Hostel

Beschrijving:  Op zoek naar een iets rustiger hostel, maar wel op een goede, centrale locatie? Kies dan voor Sleeper Hostel! De kamers zijn erg comfortabel, de bedden fijn, en het personeel erg behulpzaam. Het is op loopafstand van Ao Nang Beach en in de buurt zijn verschillende eetgelegenheden. 

Beoordeling: 8,8 (246 recensies) 5. Pak-up Hostel

Beschrijving:  Hostel in het centrum van Krabi, dichtbij de night market. De kamers zijn comfortabel (gordijntjes, fijne matrassen). Daarnaast is er een bar en gemeenschappelijke ruimte waar je andere reizigers kunt ontmoeten. Het personeel is vriendelijk en kan helpen met het boeken van tours en activiteiten. 

Beoordeling: 8,8 (246 recensies) The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl