Hostels en andere accommodaties in Kampot

Kampot is een klein, ontspannen stadje gelegen aan de oevers van de Teuk Chhou rivier. Je vindt hier koloniale gebouwen, het nationale park Bokor, peperplantages en verschillende tempels en grotten. Na het bezoeken van de verschillende bezienswaardigheden kun je heerlijk bijkomen aan de rivier. Bekijk met een koud drankje de ondergaande zon. Ga je binnenkort naar Kampot? Hieronder vind je een lijst met leuke hostels, hotels en guesthouses in Kampot. Deze accommodaties worden aanbevolen door Nederlandse backpackers die Kampot bezocht hebben.  Laatste update op 16-11-2022


1. Mad Monkey Kampot

Beschrijving: Gezellig partyhostel waar je makkelijk mensen ontmoet. Goede faciliteiten: zwembad, restaurant, bar en rooftop. Bieden veel activiteiten en tours. 
Beoordeling: 8,7 (1.923 recensies) 2. Monkey Republic

Beschrijving: Erg goedkoop hostel met een goede kwaliteit. Perfecte locatie, comfortabel en goede faciliteiten. Eigen bar/restaurant met lekker eten. 
Beoordeling: 8,5 (1.125 recensies) 3. Arcadia backpackers & water park

Beschrijving: Het hostel is iets uit het centrum, aan de rivier en in de jungle. Het hostel heeft een eigen waterpark, waar je jezelf overdag goed kunt vermaken. 
Beoordeling:  8,1 (589 recensies)4. Karma Traders Kampot

Beschrijving: Hostel met fijne tuin en zwembad en veel activiteiten/entertainment. De eigenaren zijn erg aardig en behulpzaam. Goede plek om te relaxen, maar ook om andere reizigers te ontmoeten. 
Beoordeling:  8,5 (454 recensies)The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl