Hostels en andere accommodaties op Ilha Grande

Ilha Grande ligt op ongeveer 150 km van de hoofdstad Rio Janeiro. Op dit eiland kun je genieten van prachtige stranden, helder blauwe zee en onaangetast regenwoud. Daarnaast zijn er ook genoeg activiteiten voor wat meer actieve personen. Ga bijvoorbeeld hiken door het regenwoud, bezoek een waterval, of maak een boot- of snorkeltocht langs het eiland. Ook voor mensen die van een feestje houden is het een erg goed eiland. Hieronder vind je een lijstje met de gezelligste hostel, aanbevolen door Nederlandse reizigers die Ilha Grande bezocht hebben. 
Laatste update op 30-10-2022


1. Hostel Biergarten

Beschrijving: Hostel dichtbij het strand en centrum. Hostel heeft verschillende gemeenschappelijke ruimtes, gedeelde keuken, restaurant en bar. In de bar is vaak live muziek, dus niet geschikt voor mensen die erg vroeg willen slapen. Personeel spreekt goed Engels en kan tips geven over tours en vervoer.  Accommodatie heeft ook prima privékamers voor stelletjes. 
Beoordeling: Hostelworld 7,9 (2.161 recensies)2. Che Lagarto Hostel

Beschrijving: Hostel aan het strand en iets uit het centrum. Erg sociaal hostel en makkelijk op andere mensen te ontmoeten. Let op: hostel heeft ook een nachtclub waardoor er 's avonds veel geluid is. Hostel is dus echt een party hostel. Faciliteiten zijn prima, maar wel basic. Je gaat hier meer heen voor locatie aan het strand, grote terras en uitgaan.
Beoordeling: Hostelworld 7,2 (874 recensies)3. HI Holandes

Beschrijving: Comfortabel hostel, op een mooi gelegen plek in de natuur (jungle). Er hangt een goede, maar ook rustige sfeer. Ideaal als je wilt relaxen. Er is een goede gedeelde keuken en er wordt een prima ontbijt geserveerd. 
Beoordeling: Hostelworld 9,5 (1.371 recensies)4. Aquario Hostel Bar & Night Club

Beschrijving: Houd je wel van een feestje? Kom dan naar dit hostel! Dit is een van de hostels waar het eiland zich 's avonds verzamelt. Daarnaast is het hostel ook nog gelegen op een mooie locatie, tussen de oceaan en de jungle. Het is een goed hostel om andere reizigers te ontmoeten. Faciliteiten zijn prima, maar basic. Stukje lopen vanaf het centrum.
Beoordeling: Hostelworld 8,4 (1.371 recensies)The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl