Hostels en andere accommodaties in Lima

Lima, de hoofdstad van Peru, is voor velen het begin- en/of eindpunt van hun reis door Peru. De stad heeft een aantal leuke wijken met koloniale gebouwen, streetart en interessante museums. Daarnaast ligt Lima ook aan de zee. Het is qua weer niet de meest ideale plaats voor een paar dagen strand, maar je kunt hier wel goed surfen of snorkelen met zeehonden. Ga je binnenkort naar Lima? Hieronder vind je een lijst met hostels, hotels en guesthouses. Deze accommodaties worden aanbevolen door Nederlandse backpackers die Lima en Peru bezocht hebben. 

Laats bijgewerkt op 18-10-2022


1. Kokopelli hostel

Beschrijving: Mooi hostel in de wijk Barranco. De kamers zijn erg fijn en groot en er wordt een lekker ontbijt geserveerd. Er worden veel activiteiten gehouden in het hostel, en er is een bar en restaurant. Hierdoor kan het wel gehorig zijn. De wijk is leuk, veilig en redelijk dicht bij het strand.
Beoordeling:
 Booking.com 8,6 (633 recensies)



2. Black Lama Hostel

Beschrijving: Centraal gelegen hostel in de wijk Miraflores. Leuk om andere reizigers te ontmoeten, en extra geschikt als je ook wel van een feestje houdt. Heeft een rooftopbar en restaurant, maar ook voldoende eetgelegenheden in de buurt. 
Beoordeling:
 Booking.com 8,5 (647 recensies)



3. Pariwana Hostel

Beschrijving: Sociaal, gezellig hostel in de wijk Miraflores. Het is makkelijk om andere reizigers te ontmoeten, en je kunt leuk een drankje doen op de rooftopbar. Vooral in het weekend veel feestjes.
Beoordeling:
 Hostelworld 8,8 (5.042 recensies)



4. Waikiki Hostel

Beschrijving: Hostel in de wijk Miraflores. Personeel spreekt erg goed engels en er worden verschillende tours aangeboden en activiteiten georganiseerd. Er wordt een lekker ontbijt geserveerd.
Beoordeling:
 Booking.com 8,4 (953 recensies)



5. Selina

Beschrijving: Rustig hostel in de wijk Miraflores waar wel een fijne sfeer hangt. Kamers en gemeenschappelijke ruimtes zijn comfortabel. 
Beoordeling:
 Booking.com 8,3 (1.546 recensies)



The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl