Hostels en andere accommodaties in Antigua

De kleurrijke stad Antigua was vroeger, tijdens de Spaanse kolonie, de hoofdstad van Guatemala. Hoogtepunten in Antiqua zijn: Arco de Santa Catalina, La Recoleccion, Parque Central, Mercado de Artesanias, Cerro de La Cruz en Catedral de San José. Vanuit Antigua is het ook mogelijk om de vulkanen Acatenango en Pacaya te beklimmen. Ga je binnenkort naar Antiqua? Hieronder vind je een lijst van de leukste hostels, hotels en guesthouses in Antigua. De lijst is gebaseerd op aanbevelingen gedaan door Nederlandse backpackers die Antigua bezocht hebben. 
Geüpdate op 1-07-2023


1. Yellow House Hostel

Beschrijving: Hostel in het centrum van Antigua met fijne slaapzalen en privékamers. Er is een dakterras aanwezig en een gemeenschappelijke ruimte. Alle faciliteiten worden goed schoongemaakt en in de ochtend wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. 

Beoordeling: 9,1 (1.313 recensies)2. Maya Papaya

Beschrijving: Maya Papaya is een centraal gelegen hostel met goede en moderne faciliteiten en comfortabele bedden. Er is een tuin, terras, bar en gemeenschappelijke ruimte. In het hostel kun je makkelijk andere mensen ontmoeten, maar er hangt geen extreme party sfeer. In de ochtend wordt er een prima ontbijt geserveerd. 

Beoordeling: 9 (698 recensies) 3. Casi Casa

Beschrijving: Relatief nieuw hostel in Antigua met zwembad, rooftop, sauna en bar. De bedden zijn erg comfortabel en er is veel privacy in de dorms. In het hostel heb je een lekker ontbijt en lunch, maar je kunt ook eigen eten klaarmaken in de keuken. 

Beoordeling: 9,8 (233 recensies) 4. Yes please! Hostel

Beschrijving: Hostel met grote tuin, buitenzwembad, bar en een gedeelde keuken. De faciliteiten zijn prima en de dorms hebben gordijntjes voor extra privacy. Er wordt veel schoongemaakt en het personeel is erg vriendelijk. 

Beoordeling: 8,5 (388 recensies) 5. Adra Hostel

Beschrijving: Centraal gelegen hostel met een goed restaurant en moderne faciliteiten. Er is een rooftop met  uitzicht over de vulkaan en een fijne tuin waar je kunt chillen. Het persoon is vriendelijke en behulpzaam en helpt met het plannen van de reis. 

Beoordeling: 8,5 (388 recensies) The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl