Hostels en andere accommodaties in Spanje


Ga je binnenkort naar Spanje en ben je op zoek naar de leukste hostels, guesthouses en andere accommodaties voor (solo)reizigers. Klik hieronder op jouw volgende bestemming en laat je inspireren! Geüpdate op 7-6-2020. Barcelona

Hosteltip:  Yeah Barcelona

Modern en sociaal hostel waar je makkelijke andere reizigers ontmoet. Dit wordt gefaciliteerd door het gezellig dakterras met jacuzzi. En gemeenschappelijke ruimte met bar. Veel activiteiten en comfortabele bedden. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Beoordeling: 9,2 (5.372 recensies)

Hosteltip:  St. Christopher's inn

Gezellig en schoon hostel op een zeer goede locatie (2 minuten loopafstand van La Rambla). Fijne gemeenschappelijke ruimte en terras. Er worden verschillende activiteiten en etentjes georganiseerd. Het personeel is erg vriendelijke en behulpzaam.
Beoordeling: 8,5 (6.762 recensies)


Klik hier voor meer accommodaties in Barcelona


Madrid

Hosteltip: The Hat

Sociaal hostel op een goede, centrale locatie (dichtbij Plaza Mayor) en op loopafstand van de metro (500m). Er zijn veel soloreizigers waardoor het makkelijke is om andere mensen te ontmoeten. Het hostel heeft een heerlijk dakterras met bar. De kamers en andere faciliteiten zijn schoon en de bedden comfortabel. Het hostel organiseert activiteiten zoals walking tours en kroegentocht. 
Beoordeling: 9,1 (3.006 recensies)

Hosteltip:  The Generator

Modern hostel met goede faciliteiten op een centrale locatie (dichtbij metro). Het hostel heeft een erg fijn dakterras met twee jacuzzi's, ligbedden, en een bar. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals live music en pizza avond. Daarnaast heeft het hostel een grote gemeenschappelijke ruimte waar een lekker ontbijtbuffet wordt geserveerd en een game room. 
Beoordeling: 8,7 (5.094 recensies)


Klik hier voor meer accommodaties in Valencia


Sevilla

Hosteltip:  Black Swan Hostel

Enorm sociaal hostel waar je snel andere reizigers ontmoet. Het hostel is gelegen op een zeer centrale locatie, dichtbij Plaza Nueva. Er zijn goede faciliteiten in het hostel: gemeenschappelijke ruimte, dakterras, gedeelde keuken en fijne kamers. Er worden verschillende (gratis) activiteiten georganiseerd zoals kooklessen en verschillende tours. 
Beoordeling: 9,0 (3.094 recensies)

Hosteltip:  Nomad Hostel

Centraal gelegen hostel op een rustige locatie met een heerlijk dakterras, gemeenschappelijke ruimte en gedeelde keuken. Het hostel is schoon, heeft fijne faciliteiten, een ingegrepen ontbijt en een fietsenverhuur. Daarnaast is het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Al met al een goede prijs-kwaliteitsverhouding 
Beoordeling: 8,8 (2.096 recensies)


Klik hier voor meer accommodaties in Valencia


Valencia

Hosteltip:  The River Hostel

Centraal gelegen hostel in de wijk Ciutat Vella, dichtbij de metro. Er wordt een lekker ontbijt geserveerd en daarnaast heeft en hostel gemeenschappelijke ruimte en gedeelde keuken. Tegen een toeslag zijn er fietsen te huur. Het personeel is erg aardig en behulpzaam. 
Beoordeling: 8,5 (3.356 recensies)

Privéaccommodatie: Valencia Lounge Hostel

Fijn pension, met gedeelde keuken en moderne kamers. De accommodatie ligt in een goede wijk, dichtbij verschillende restaurants en barretjes. Daarnaast is de locatie erg centraal, midden in de oude stad. Het personeel is vriendelijk en heeft goede tips. 
Beoordeling: 7,4 (356 recensies)The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl