Hostels en andere accommodaties in La Paz

La Paz, de grootste stad van Bolivia, ligt op 3,460 meter hoogte en is omgeven door bergen. De stad is erg groot, modern en ietwat chaotisch, maar toch is het een leuke plek om een paar dagen te verblijven. Het is sowieso verstandig om eerst een paar dagen in La Paz te blijven in verband met de hoogte. Zo kun je acclimatiseren en wennen aangezien veel plaatsen in Bolivia op grote hoogte liggen. Ga jij binnenkort naar La Paz en ben je op zoek naar een hostel, guesthouse of hotel? Hieronder vind je een lijstje met leuke accommodatie, aanbevolen door Nederlandse reizigers die La Paz bezocht hebben. 
Laatste update op 18-11-2022


1. Wild Rover

Houd je wel van een feestje? Kies dan voor dit sociale party hostel met eigen bar en restaurant. Ook veel toeristen die in andere hostels verblijven komen 's avonds naar de bar voor o.a. Happy Hour en de verschillende feestjes. Er worden ook activiteiten aangeboden in het hostel. 
Beoordeling: 8,5 (4.303 recensies) 2. Selina

Beschrijving: Comfortabel en modern hostel met veel faciliteiten (gedeelde ruimte, gemeenschappelijke ruimtes, bar en restaurant). Voelt meer als een hostel aan, dus zeker ook geschikt voor stelletjes. Gelegen op een goede locatie, op loopafstand van het centrum en kabelbaan.

Beoordeling:  8,1 (324 recensies) 3. The Adventure Brew Hostel

Beschrijving: Sociaal hostel, maar geen party hostel. Is gelegen op loopafstand van de busterminal, maar daardoor wel iets uit het centrum. 
Beoordeling: 8,0 (2.257 recensies)4. RIXAA Hotel

Beschrijving: Ben je als stelletje op zoek naar een goedkope, maar prima accommodatie in het centrum? Kies dan voor RIXAA hotel. Dit hotel is erg centraal gelegen en heeft prima faciliteiten. 's Ochtends wordt er een basic ontbijtbuffet geserveerd. 
Beoordeling: 7,7 (474 recensies)The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl