De leukste hostels, hotels en guesthouses in Cambodja


Cambodja is een populaire bestemming in Zuidoost-Azië. Veel backpackers combineren dit land met buurlanden Laos en Vietnam. De grootste toeristische trekpleister van Cambodja is Angkor Wat. Maar Cambodja heeft nog meer te bieden: parelwitte stranden, heerlijke eilandjes, een zwaarbeladen geschiedenis waar nog veel van te zien is mooie natuur en een prachtige cultuur. Ga je binnenkort naar Cambodja? Kies dan hieronder jouw volgende bestemming!


Kampot

Partyhostel: Mad Monkey Kampot

Gezellig partyhostel waar je makkelijk mensen ontmoet. Goede faciliteiten: zwembad, restaurant, bar en rooftop. Bieden veel activiteiten en tours. 
8,7 (1.923 recensies) | Slaapzaal vanaf €3,40

Hosteltip: Monkey Republic

Erg goedkoop hostel met een goede kwaliteit. Perfecte locatie, comfortabel en goede faciliteiten. Eigen bar/restaurant met lekker eten. 
8,5 (1.125 recensies) | Slaapzaal vanaf €2,60


Uniek: Arcardia backpackers & waterpark

Uniek hostel iets buiten Kampot in de jungle en aan het water. Goede plek voor soloreizigers die van wateractiviteiten houden. Heerlijke plek om te relaxen. 8,6 (511 recensies) | Slaapzaal vanaf €4,50

Guesthouse: Ganesha Eco Guesthouse

Fijn guesthouse met kleine hutjes en een natuurlijk zwembad. Goede plek om te relaxen en te genieten van het mooie uitzicht! Erg aardig en behulpzaam personeel. 
8,7 (920 recensies) | Privékamer vanaf €36Koh Rong


Hosteltip: The Nest Beach Club

Gezellig en goedkoop hostel met een privéstrand, bar, tuin en terras. Goede locatie en plek waar je makkelijk mensen ontmoeten. Vooral gericht op backpackers!
7,1 (386 recensies) | Slaapzaal vanaf €3

Uniek: Reef on the Beach

Unieke accommodatie op Koh Rong. Slapen in een tent en wakker worden op een parelwit strand. Slaap je liever niet in een tent? Dan zijn er ook bungalows!
7,6 (1.758 recensies) | Tent vanaf €12Koh Rong Samloem

Partyhostel: Mad Monkey

Sociaal partyhostel gelegen aan een privébaai. Gemeenschappelijk terras met uitzicht over de zee waar veel activiteiten plaatsvinden. Personeel zorgt voor leuke sfeer. 9,1 (2.438 recensies) | Slaapzaal vanaf €7

Hosteltip: Onederz

Gezellig hostel dichtbij het strand met tuin, bar en gemeenschappelijke ruimte. Goede plek om andere mensen te ontmoeten en faciliteiten zoals pooltafel & tafeltennis. 9,1 (1.124 recensies) | slaapzaal vanaf €10Phnom Penh

Prijs/kwaliteit: Billabong Hostel

Chill hostel met zwembad met een goede locatie. Leuke gemeenschappelijke ruimte en restaurant. Makkelijk om andere mensen te leren kennen, maar ook rustig en relaxed.  8,5 (2.746 recensies) | Slaapzaal vanaf €4

Partyhostel: Mad Monkey Phnom Penh

Sociaal partyhostel met zwembad en rooftopbar. Leuke sfeer, feestjes en kroegentocht en boatparty. Aardig en behulpzaam personeel. 
8,9 (5.418 recensies) | slaapzaal vanaf €4Siem Reap

Sociaal hostel voor alle leeftijden: Onederz

Sociaal hostel met rooftop zwembad. Goede plek om mensen te ontmoeten, geschikt voor soloreizigers, maar ook (jonge) stelletjes. Goede locatie dichtbij night market & Pub Street. 9,4 (3.832 recensies) | Slaapzaal vanaf €7

Hosteltip: Hostel Lub d

Gezellig hostel met zwembad, goede sfeer, activiteiten en behulpzaam personeel. Goede locatie, centraal en vlakbij Pub Street. Comfortabel, schoon lekker eten. 
9,4 (2.117 recensies) | Slaapzaal vanaf €8


Tip voor stelletjes: Bloom Garden Guesthouse

Mooie accommodatie met zwembad (zout water), bar en tropische tuin. Goede sfeer, vriendelijk en behulpzaam personeel en fijne kamers. Iets buiten het centrum.
9,3 (166 recensies) | Privékamer vanaf €28

Rustige accommodatie: The Rose Apple Boutique

Leuk hotel met enorm behulpzaam personeel. Centraal gelegen, maar toch in een rustige omgeving. Mooi koloniaal gebouw en lekker zwembad om af te koelen.
9,3 (140 recensies) | Privékamer vanaf €27The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl