Accommodaties in Colca Canyon

De Colca Canyon is een kloof op ongeveer 150 km van Arequipa, en is bijna twee keer zo diep als de Grand Canyon in de US. Je vindt hier enorm mooie uitzichten, hotsprings, en zelfs een oasis met een eigen microklimaat. Daarnaast is het gebied dé beste plek om condors te spotten. Er zijn verschillende uitkijkpunten waaronder 'Cruz del Condor', waar je deze immense beesten kunt waarnemen. Maar ook tijdens de wandeling kan het zomaar zijn dat je er eentje voorbij ziet vliegen!

 

Laatste update op 18-10-2022

1. Llahuar Lodge [Llahuar]

Beschrijving: Deze simpele hutjes, gelegen aan de rivier, zijn vooral bekend door de heerlijke hotsprings! Geniet na een lange wandeling in deze hotsprings, of neem een verkoelende duik in de rivier. Het restaurant serveert eten en (koude) drankjes. Geen zin om terug te lopen? Dichtbij de lodge is een bushalte die je naar Cabanaconde kan brengen (let op: informeer goed welke dagen en tijden) of maak tegen vergoeding gebruik van het privévervoer aangeboden door de lodge.
Beoordeling: Booking.com 8,0 (447 recensies)2. Homestay Pachamama [ Cabanaconde]

Beschrijving: Wil je graag een nachtje in Cabanaconde verblijven voor of na je tocht? Kies dan voor Homestay Pachamama. Hier krijg je de meest recente informatie over een wandeling door de Colca canyon én er wordt ook nog eens lekker eten geserveerd. 
Beoordeling: Booking.com 9,0 (651 recensies)3. Oasis Paraiso Ecolodge [Sangalle]

Beschrijving: Ecolodge in de oasis (Sangalle) van de Colca Canyon. Mooie locatie om bij te komen van je tocht. Geniet van de groene tuin en neem een duik in het verkoelende zwembad. Er wordt ook nog eens lekker en goedkoop eten geserveerd!
Beoordeling: Hostelworld 8,6 (1.774 recensies)4. Colibri Lodge [Tapay]

Beschrijving: Goede kwaliteit lodge op een heerlijke plek in de Colca Canyon. Fijne faciliteiten zoals een groot bed en goede badkamer. Het eten wordt bereidt met verse producten vanuit de tuin, en ontbijt wordt geserveerd op flexibele tijden. 
Beoordeling: Booking.com 9,8 (214 recensies)The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl