Accommodaties in San Juan del Sur

Het vroegere vissersdorp San Juan del Sur ligt in het Zuidwesten van Nicaragua, vlak bij de grens met Costa Rica. Reizigers bezoeken deze plaats vooral om te surfen of te feesten op het bekende Sunday Funday - de grootste poolparty in heel Nicaragua. Ga je binnenkort naar San Juan del Sur? Hieronder vind je een lijst met de leukste hostel, hotels in guesthouses in San Juan del Sur. Deze accommodaties worden aanbevolen door Nederlandse backpackers die deze plaats bezocht hebben. Laatste update op 15-01-2023.

1. Hola Ola Hostel

Op zoek een feesthostel waar je overdag kunt genieten van zon, zee, stand, en eventueel een golf kunt meepakken op het surfboard? Dan is dit jouw hostel! Dit surfhostel ligt dichtbij het strand en heeft goede faciliteiten zoals een zwembaden en restaurant. Er worden ook activiteiten aangeboden. Let op: hostel ligt iets uit het centrum. 
Beoordeling: 8,9 (1.144 recensies) 2. Casa Oro Eco Hostel

Chill hostel dichtbij het strand én het centrum. Het hostel heeft een eigen café/restaurant inclusief ruime eetgelegenheid. Ga je liever ergens anders eten, dan ben je binnen een paar minuten bij verschillende andere restaurants.  Het hostel biedt ook fijne faciliteiten zoals: tuin met hangmatten , pendeldienst, excursies.
Beoordeling: 7,9 (238 recensies)3. Buena Onda Backpackers

Hostel heeft een heerlijke ruimte om te ontspannen, met een prachtig uitzicht. Daarnaast voelt het net als thuis, mede door de behulpzame gastheren. De gemeenschappelijke ruimte biedt alles voor een fijn verblijf: keuken, hangmatten, pooltafel en bar. Daarnaast is de accommodatie op loopafstand van het strand.
Beoordeling: 9,5 (77 recensies) 4. Hostel Pachamama

Centraal gelegen partyhostel met zwembad waar je makkelijk andere reizigers ontmoeten. Er worden leuke feestjes georganiseerd, met name de wekelijkse Sunday Funday, maar ook activiteiten zoals surfles. Het hostel is wel iets verder van de mooie (surf)stranden, maar hiervoor kun je vanuit het hostel een shuttle nemen. 
Beoordeling: 8,2 (246 recensies) 5. Surf Town Hostel

Sociaal hostel, dichtbij het centrum van San Juan del Sur. Er worden veel activiteiten georganiseerd vanuit het hostel. Daarnaast is het ook echt een party hostel, dus ga hier niet heen als je wilt relaxen en genieten van een goede avond slaap. Het hostel heeft een zwembad, relaxte gemeenschappelijke ruimtes met hangmatten en een pooltafel.
Beoordeling: 8,4 (214 recensies) The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl