Hostels en andere accommodaties in Huaraz

Huaraz is misschien wel het hikers paradijs van Peru. Je kunt hier verschillende daghikes maken naar o.a. Laguna Peron en Laguna 69, maar ook langere hikes zoals Santa Cruz of de Huayhuash Trek. Zorg wel dat je voldoende acclimatiseert, want de hoogte is redelijk verraderlijk.  Ga je binnenkort naar Huaraz? Hieronder vind je een lijst met hostels, hotels en guesthouses. Deze accommodaties worden aanbevolen door Nederlandse backpackers die Huaraz en Peru bezocht hebben. Laats bijgewerkt op 18-10-2022


1. Caroline Lodging

Beschrijving: Hostel heeft vriendelijk en behulpzaam personeel die je alle tips kunnen geven voor de mooiste hikes in Huaraz. Goede prijs-kwaliteit verhouding en leuk dakterras. 
Beoordeling:
 Booking.com 9,0 (222 recensies)2. Selina Huaraz

Beschrijving: Fijne accommodatie met mooie ingerichte kamers. Goede gemeenschappelijke ruimte en basic keuken. Tours kunnen geboekt worden via de accommodatie.
Beoordeling:
 Booking.com 7,5 (490 recensies)3. Kame House Hostel

Beschrijving:  Hostel dat voelt als thuis. Eigenaar heeft veel kennis van de omgeving en kan goed advies geven over de verschillende wandelingen. Er is een goede keuken om zelf maaltijden te maken, en er hangt een sociale sfeer.
Beoordeling:
 Booking.com 9,1 (164 recensies)4. Sunrise Guest House

Beschrijving: Centraal gelegen guesthouse met lekker ontbijt, mooi dakterras en goede tours/activiteiten. 
Beoordeling: Booking.com 8,6 (172 recensies)The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl