Hostels en andere accommodaties op Isla Holbox

Hostel tips nodig voor Isla Holbox? Hieronder vind je leuke en goedkope hostels op Isla Holbox (Mexico). Of je nou op zoek bent naar een party hostel, een betaalbaar hostel aan het stand of een goedkoop hotel/guesthouse met privékamers en een zwembad

Isla Holbox is een paradijselijk eiland aan de kust van Yucatan. Je vindt hier prachtige witte zandstranden, palmbomen, hangmatten en chille reggaemuziek. Komt tot rust, bekijk de streetart, drink een cocktail aan het strand of ga duiken met walvishaaien. Wacht niet te lang met boeken, want de leuke accommodaties zijn snel volgeboekt!
Laatste update op 17-12-2022


1. Tribu Hostel

Beschrijving: Relaxt en sfeervol hostel aan het strand. Hangt een erg leuke sfeer, geschikt voor zowel backpackers als (jonge) stelletjes. Er is een fijne tuin, bar en gemeenschappelijke ruimte. Daarnaast worden er verschillende leuke activiteiten georganiseerd. 

Beoordeling: 8,6 (865 recensies) 2. Che Holbox Hostel

Beschrijving: Gezellig hostel met zwembad, tuin en gemeenschappelijke ruimte en hangmatten. Er hangt een sociale sfeer en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het hostel voelt als thuis.  Er worden veel feestjes georganiseerd rondom het zwembad.

Beoordeling: 8,2 (1.073 recensies)3. Mapache Hostel & Camping

Beschrijving:  Hostel en camping op een goede en centrale locatie. Je hebt hier fijne buitenruimtes  en je kunt overnachten in verschillende accommodaties (tent, hutje, slaapzaal). Er worden activiteiten georganiseerd. 
Beoordeling:
 8,4 (919 recensies)4. Hostel & Cabanas Ida Y Vuelta Camping

Beschrijving:  Hostel met leuke butjes. Er is een fijne tuin met hangmatten en daarnaast is er een goede locatie, dichtbij het strand. Er wordt een lekker ontbijt geserveerd, maar er is ook een eigen gedeelde keuken. 
Beoordeling:
  8,0 (541 recensies)The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl