Hostels en andere accommodaties in Cancún (Mexico)

Hostel tips nodig voor Cancún? Hieronder vind je leuke en betaalbare hostels in Cancún (Mexico). Of je nou op zoek bent naar een party hostel, een betaalbaar hostel aan het stand of een goedkoop hostel met fijne privékamers. 

Cancún is voor veel reizigers het begin- of eindpunt van hun Mexico reis. Hoewel het niet echt een populaire bestemming is voor backpackers (héél veel all inclusive hotels), kan het toch handig zijn om er een nachtje te overnachten op weg naar de volgende locatie. 
Laatste update 3-12-2023


1. Mezcal Hostel

Beschrijving: Sfeervol ho(s)tel met een relaxte sfeer. Heeft zowel slaapzalen als privékamers. Het hostel heeft een zwembad, tuin/terras, restaurant en bar. Goede plek om mensen te ontmoeten en het personeel is erg aardig. Daarnaast een fijne locatie: dichtbij het ADO busstation. 

Beoordeling: 8,5 (3.412 recensies) 2. Selina Cancun Downtown

Beschrijving: Gezellig en modern hostel met zwembad op een goede centrale locatie (dichtbij het ADO busstation). Er hangt een leuke sfeer en de kamers zijn relatief goedkoop. Er zijn veel backpackers en andere reizigers. Faciliteiten zijn erg goed! 

Beoordeling: 7,3 (1.869 recensies) 3. Nomads Hotel, Hostel & bar

Beschrijving: Sociaal hostel met dakterras inclusief zwembad, restaurant en bar. Het hostel is dichtbij het ADO busstation, handig als voor een nachtje in Cancun. Het hostel heeft een eigen keuken waar je kunt koken. 
Beoordeling:
 Booking.com 8,6 (2.478 recensies)4. Mayan Monkey

Beschrijving: Sociale en sfeervolle accommodatie, dichtbij het strand. Vanaf het terras heb je uitzicht over het water, waar je als je geluk hebt, zelfs krokodillen kunt spotten. Het hostel heeft een bar, restaurant en zwembad, daarnaast kun je hier ook veel excursies boeken. Er wordt een goed en uitgebreid ontbijt geserveerd. 
Beoordeling:
 Booking.com 8,5 (5.993 recensies)The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl