Hostels en andere accommodaties in Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City, ook wel Saigon genoemd, is de grootste stad in Vietnam. De stad kan door velen als nogal hectisch ervaren worden, vooral door het chaotische verkeer waar je maar moeilijk doorheen komt als voetganger. In deze stad vind je veel geschiedenis vanuit de Vietnam oorlog en kun je ook tours boeken naar o.a. de Mekong Delta. Houd je van uitgaan? Dan is HCMC een erg goede stad voor jou, in District 1 is er altijd leven en kun je goedkope biertjes scoren in een van de bars.
Laatste update op 15-11-2022


1. The Hideout

Beschrijving: Party hostel in District 1, dichtbij de party street, waar je makkelijk andere (solo)reizigers ontmoet. Let op: je moet wel tegen een feestje kunnen, want er is veel lawaai in het hostel  (en mensen die laat de kamer binnenkomen). Het personeel is erg behulpzaam en kan helpen met het regelen van tours, vervoer etc. Bieden zowel privékamers als dorms aan. 
Wijk: District 1

Beoordeling: Hostelworld:  8,6 (3.406 recensies)2. City Backpackers Hostel

Beschrijving: Sociaal hostel met hele vriendelijke eigenaren. Het hostel is gelegen op een centrale locatie, op loopafstand van verschillende attracties en de bekende backpackersstraat in District 1. Het hostel heeft schone kamers met prima faciliteiten. Zowel goede dorms als slaapzalen. Er wordt geen eten geserveerd, maar in dezelfde straat vind je al lekkere Bahn Mi's & koffie.   
Wijk: District 1

Beoordeling: Booking.com: 8,8 (239 recensies) 3. 9 Hostel and Bar

Beschrijving: Hostel met bar en rooftop, gelegen op loopafstand van zowel de uitgaansstraat als vele bezienswaardigheden. Bedden met veel privacy (gordijntjes) en goede faciliteiten.
Wijk: District 1

Beoordeling: Booking.com:  8,0 (973 recensies)4. Vy Da Backpackers Hostel

Beschrijving: Sociaal hostel op een goede locatie, in District 1 met restaurant. Goede prijs-kwaliteit verhouding en vriendelijk en behulpzam personeel die kunnen helpen met vervoer, tours etc. 
Wijk: District 1

Beoordeling: Hostelworld  8,5 (631 recensies)
The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl