De leukste hostels, hotels en guesthouses in Cambodja


Cambodja is een populaire bestemming in Zuidoost-Azië. Veel backpackers combineren dit land met buurlanden Laos, Thailand en/of Vietnam. De grootste toeristische trekpleister van Cambodja is Angkor Wat. Maar Cambodja heeft nog meer te bieden: parelwitte stranden, heerlijke eilandjes, een interessante cultuur en een zwaarbeladen geschiedenis waar nog veel van te zien is in het land. Ga je binnenkort naar Cambodja? Kies dan hieronder jouw volgende bestemming!
Laatste geüpdatet op 30-09-2023


Kampot

Hostel: Karma Traders Kampot

Gezellig hostel met buitenzwembad, tuin, dakterras en gemeenschappelijke ruimte. Er wordt lekker eten geserveerd en je kunt verschillende activiteiten en/of tours boeken. Comfortabele bedden en er wordt goed schoongemaakt.
Beoordeling: 8,7 (582 recensies) 

Hosteltip: Monkey Republic

Erg goedkoop hostel met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het hostel ligt op een perfecte locatie, comfortabel (grote kamers, gordijntjes met privacy)  en goede faciliteiten. Eigen bar/restaurant met lekker eten. 
Beoordeling: 8,1 (1.192 recensies) Koh Rong


Hosteltip: The Nest Beach Club

Gezellig en goedkoop hostel met een privéstrand, bar, tuin en terras. Goede locatie en plek waar je makkelijk mensen ontmoeten. Vooral gericht op backpackers!
Beoordeling: 7,5 (400 recensies) 

Voor stelletjes: Coconutbeach Bungalows

Bungalows en tenten aan het strand. Hele goede plek om lekker tot rust te komen en te ontspannen aan het strand of in de hangmat. Behulpzaam personeel.  
Beoordeling: 8,0 (343 recensies) Koh Rong Samloem

Partyhostel: Mad Monkey

Sociaal partyhostel gelegen aan een privébaai. Gemeenschappelijk terras met uitzicht over de zee waar veel activiteiten plaatsvinden. Personeel zorgt voor leuke sfeer.
Beoordeling: 9,1 (2.563 recensies) 

Hosteltip: Onederz

Gezellig hostel dichtbij het strand met tuin, bar en gemeenschappelijke ruimte. Goede plek om andere mensen te ontmoeten en faciliteiten zoals pooltafel & tafeltennis. 
Beoordeling: 8,2 (771 recensies)Phnom Penh

Hosteltip: Onederz Hostel

Hostel aan de rivier, met een fijn rooftop zwembad &  bar/restaurant. Je kunt hier andere solo reizigers ontmoeten, maar het is geen extreem party hostel. 
Beoordeling:  8,8 (1.939 recensies) 

Partyhostel: Mad Monkey Phnom Penh

Sociaal partyhostel met zwembad en rooftopbar. Leuke sfeer, feestjes en kroegentocht en boatparty. Aardig en behulpzaam personeel. 
Beoordeling: 8,9 (6.470 recensies) Siem Reap

Sociaal hostel voor alle leeftijden: Onederz

Sociaal hostel met rooftop zwembad. Goede plek om mensen te ontmoeten, geschikt voor soloreizigers, maar ook (jonge) stelletjes. Goede locatie dichtbij night market & Pub Street.
Beoordeling: 9,0 (2.102 recensies) 

Hosteltip: Hostel Lub d

Gezellig hostel met zwembad, goede sfeer, activiteiten en behulpzaam personeel. Goede locatie, centraal en vlakbij Pub Street. Comfortabel, schoon en lekker eten. 
Beoordeling: 8,9 (599 recensies) The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl