Hosteles en andere accommodaties op Koh Rong Samloem

Koh Rong Samloem is het rustige 'zusje' van Koh Rong.  Je vindt hier prachtige stranden zonder massatoerisme. Zo heeft het eiland geen auto's (of andere motorische voertuigen), wegen en is er op bepaalde momenten geen elektriciteitOp zoek naar een hostel om te verblijven op Koh Rong Samloem? Hier vind je tips voor sociale, goedkope en leuke hostels en andere accommodaties op Koh Rong Samloem. Of je nou op zoek bent naar een party hostel of een guesthouse aan het strand.
Laatste update op 16-11-2022 


1. Mad Monkey

Beschrijving: Sociaal partyhostel gelegen aan een privébaai. Gemeenschappelijk terras met uitzicht over de zee waar veel activiteiten plaatsvinden. Personeel zorgt voor leuke sfeer.

Beoordeling: 9,1 (2.563 recensies) 2. Onederz

Beschrijving: Gezellig hostel dichtbij het strand met tuin, bar en gemeenschappelijke ruimte. Goede plek om andere mensen te ontmoeten en faciliteiten zoals pooltafel & tafeltennis. 

Beoordeling: 8,6 (637 recensies)3. The Hornbill Guesthouse Café

Beschrijving: Hostel met een goede atmosfeer, waar je makkelijk andere reizigers ontmoet. Je hebt een terras en tuin waar je lekker kunt relaxen. Daarnaast veel activiteiten zoals: buitenbioscoop, yoga, bordspelletjes. 
Beoordeling:  9,7 (146 recensies)4. The Cliff Hostel

Beschrijving: Hostel met aardig personeel, goede gemeenschappelijke ruimte, bar en restaurant. Het hostel is ook een mooie locatie, met uitzicht over de zee, maar wel ietsjes afgelegen.  
Beoordeling: 8,1 (136 recensies)The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl