Hostels en andere accommodaties in Phnom Penh

Phonm Penh is de hoofdstad van Cambodja. Hoewel de stad niet altijd even geliefd is onder backpackers, zijn de Killing Fields  wel echt een must visit om een goed beeld te krijgen van Cambodja in de tijd van de Rode Khmer. En als je dan toch in Phnom Penh bent, dan wil je natuurlijk ook een leuke accommodatie. Zie hieronder voor een lijstje van aanbevolen hostels, hotels en guesthouses in Phnom Penh. Laatste update op 16-11-2022.


1. Onederz Hostel

Beschrijving: Hostel aan de rivier, met een fijn rooftop zwembad &  bar/restaurant. Je kunt hier andere solo reizigers ontmoeten, maar het is geen extreem party hostel. 

Beoordeling:  8,7 (1.447 recensies) 2. The Mad Monkey Phnom Penh

Beschrijving: Sociaal partyhostel met zwembad en rooftopbar. Leuke sfeer, feestjes en kroegentocht en boatparty. Aardig en behulpzaam personeel. 

Beoordeling: 8,9 (5.805 recensies) 3. The Big Easy Phnom Penh

Beschrijving: Houd je van gezelligheid? Dan is Big Easy Hostel in Phnom Penh iets voor jou! Onder het hostel vind je een bar en er hangt een sociale sfeer waar je makkelijk andere mensen ontmoet. Het hostel is gelegen op een goede locatie en bedden hebben veel privacy.

Beoordeling: 8,0 (499 recensies) 4. Pooltop Phnom Penh

Beschrijving: Hostel/guesthouse op goede locatie, met bar, terras, gemeenschappelijke ruimte en een zwembad. Het personeel is vriendelijke en behulpzaam. Het restaurant serveert lekker eten.

Beoordeling: 8,1 (638 recensies) 


The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl