Accommodaties in Bangkok

Bangkok is de stad waar veel backpackers hun avontuur beginnen en/of eindigen. De stad, en vooral het beroemde Khao San Road is erg populair onder backpackers. Maar Bangkok heeft nog veel meer te bieden.  Ga je binnenkort naar Bangkok? Hieronder vind je een lijst met leuke hostels, hotels en guesthouses in Bangkok. Deze accommodaties worden aanbevolen door Nederlandse backpackers die deze stad bezocht hebben. Laatste update op 20-11-2022.


1. Here Hostel

Beschrijving: Sociaal hostel waar veel Nederlandse reizigers hun reis door Thailand beginnen. Het hostel is gelegen op een goede locatie voor backpackers, op loopafstand van Khao San Road. Er is een lekker zwembad, tuin en gemeenschappelijke ruimtes waar je kunt bijkomen van de hitte.   

Beoordeling: 8,5 (997 recensies) 2. Bed Station Hostel

Beschrijving: Modern hostel met een hele goed sfeer voor solo reizigers. Het hostel is schoon en netjes en heeft een fijn buitenzwembad, gemeenschappelijke ruimte en andere faciliteiten. Qua locatie is het hostel centraal gelegen, dichtbij Khao San Road. 's Avonds kun je een drankje doen in de bar of een potje pool spelen.

Beoordeling: 8,6 (1.980 recensies) 3. NapPark Hostel

Beschrijving: Centraal gelegen hostel, dichtbij Khao San Road. Er hangt een sociale sfeer en in de gemeenschappelijke ruimte ontmoet je snel andere reizigers. Let op: je moet er wel tegen kunnen om met veel mensen op een slaapzaal te liggen, ze bieden namelijk dorms aan met 22(!) bedden. 

Beoordeling: 9,1 (6.636 recensies) 4. Rambuttri Village Plaza

Beschrijving: Dit hotel is een oase van rust dichtbij Khao San Road en verschillende leuke restaurantjes en barretjes. Het hotel heeft een fijn zwembad op het dak en overall een goede prijs-kwaliteitsverhouding. 

Beoordeling: 7,6 (4.460 recensies) 5. Tropical Summer Hostel

Beschrijving: Modern hostel met een ontspannen sfeer, zowel fijn voor solo reizigers als stelletjes. Het hostel heeft een mooi dakterras waar je kunt uitkijken over de skyline van Bangkok. Gastheer is vriendelijk en behulpzaam en de bedden in de slaapzalen hebben veel privacy (gordijntjes). 

Beoordeling: 9,2 (184 recensies) 6. Nouvo City Hotel

Beschrijving: Wil je (een paar nachten) iets luxer verblijven, boek dan in Nouvo City Hotel. Dit hotel is gelegen op loopafstand van Khao San Road, maar wel op een rustige locatie. Het hotel heeft twee fijne zwembaden en er wordt een lekker ontbijtbuffer geserveerd. 

Beoordeling: 8,3 (1.977 recensies) The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl