Hostels en andere accommodaties in Ayutthaya


Ayutthaya, de vroegere hoofdstad van Thailand, ligt op slechts twee uur van Bangkok. Je vindt hier waanzinnige tempelruïnes en Boeddhabeelden. Laat je rondrijden in een tuktuk of ga zelf het avontuur aan per scooter of fiets. Ayutthaya is goed te bereiken per bus, trein of auto, maar het is ook mogelijk om een boottocht te doen vanuit Bangkok. Vanuit Ayutthaya kun je goed de (nacht)trein pakken naar Chiang Mai. Ga je binnenkort naar Ayutthaya en ben je op zoek naar een leuk hostel of guesthouse? Hieronder vind je de leukste accommodaties, aanbevolen door Nederlandse reizigers die Ayutthaya bezocht hebben. 
Laatste update op 20-11-2022


1. Plus Hostel

Beschrijving:  Hostel op rustige locatie, op ongeveer 2 km afstand van de tempels. Je kunt hier een fiets huren. Het hostel heeft een fijne tuin en voelt huiselijk aan. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam en er wordt ontbijt en avondeten geserveerd (ligt wat verder weg van het centrum met restaurants). 

Beoordeling: 9,8 (240 recensies) 2. Nakara Hostel Ayutthaya

Beschrijving:  Hostel op een goede en centrale  locatie, op loopafstand van de tempels en het centrum, night market etc. De eigenaren zijn erg betrokken en helpen met het organiseren van tours, tickets, en daarnaast hangt er een goede sfeer in het hostel. De kamers en bedden zijn comfortabel. 

Beoordeling: 9,5 (326 recensies) 3. Ayothaya Riverside house

Beschrijving: Uniek guesthouse aan de rivier. Je kunt overnachten in een standaard slaapzaal, bungalows, maar ook in een woonboot op de rivier. Bij het guesthouse kun je fietsen huren om naar de bezienswaardigheden te gaan. 
Beoordeling:  8,8 (102 recensies)4. Zleepeinezz Hostel

Beschrijving: Hostel op loopafstand van de tempels. Het hostel heeft een fijne gemeenschappelijke ruimte met o.a. een tafeltennis tafel. Personeel is vriendelijk en kunnen goede informatie geven, daarnaast wordt er lekker ontbijt geserveerd.
Beoordeling:  9,0 (359 recensies)The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl