Hostels en andere accommodaties in Chiang Mai

Chiang Mai is een populaire stad in het noorden van Thailand. Naast cultuur biedt Chiang Mai ook natuur en avontuur. Hoogtepunten zijn: Wat Phrathat Doi Suthep, Wat Chedi Luang, Wat Phra Singh en Doi Suthep. Naast de vele bezienswaardigheden is Chiang Mai ook een goede plek om een jungle tocht te maken. Hostel tips nodig voor Chiang Mai? Hieronder vind je leuke en goedkope hostels in Chiang Mai (Thailand). 
 Geüpdate op 20-11-2022.


1. Stamps Backpackers

Beschrijving: Sociaal hostel waar je makkelijk andere reizigers ontmoet, en die ook veel activiteiten organiseert. 's Avonds komen er vanaf andere accommodaties veel backpackers naar dit hostel om de gezelligheid op te zoeken. Het hostel is daarnaast op een goede locatie, dichtbij het centrum en de bars. Personeel is behulpzaam en kan helpen met het boeken van verschillende dingen zoals tours en tickets. 

Beoordeling: 9,8 (3.167 recensies) 2. Sylvis Hostel

Beschrijving: Centraal gelegen hostel met goede atmosfeer, waar je terecht kunt voor een drankje en feestje. Het hostel heeft een fijne gemeenschappelijke ruimte en bar - dit zorgt natuurlijk wel voor het bijbehorende geluid. Daarnaast is het tegenover het drukke hostel Stamps, dus mocht het wat rustiger zijn, dan kun je altijd naar de overburen voor een feestje. Comfortabele kamers met veel privacy.

Beoordeling: 9,3 (136 recensies) 3. Hostel Lullaby

Beschrijving: Hostel in het oude centrum van Chiang Mai. Het is een rustig en relaxed hostel waar een sociale sfeer hangt, maar geen extreem party hostel. Vriendelijke personeel en lekker gratis ontbijt in de ochtend. Daarnaast worden er ook verschillende activiteiten aangeboden (boksen, yoga). 

Beoordeling: 9,6 (1.123 recensies) 4. The Common Hostel

Beschrijving: Centraal gelegen hostel in Old Town op loopafstand van de bezienswaardigheden. Daarnaast ook erg comfortabel en ruime kamers die netjes bijgehouden worden. Er zijn verschillende gemeenschappelijke ruimtes die het makkelijk maken om andere reizigers te ontmoeten, en ook te ontspannen of een potje tafeltennis te spelen. Het personeel is erg vriendelijk en kan helpen met het regelen van o.a. tours.

Beoordeling: 9,0 (586 recensies) 5. The Cabin Backpackers hostel & bar

Beschrijving: Chill hostel op een centrale locatie, waar een goede sfeer hangt, maar geen party hostel.  Wel is er een bar, restaurant en een fijne gemeenschappelijke ruimte. Er worden veel tours aangeboden waaronder bijvoorbeeld een cooking class. 
Beoordeling: 9,2 (324 recensies) 6. Green Sleep Hostel

Beschrijving: gezellig, goede sfeer, gemeenschappelijke ruimte, activiteiten, in het oude centrum, schoon, rustig, fijne bedden
Beoordeling: Booking.com 9,2 (390 recensies)The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl