Hostels en andere accommodaties in Khao Sok [nationaal park]

Het eiland Koh Chang ligt op redelijke afstand van Bangkok en de grens met Cambodja. De parelwitte verlaten stranden, wilde jungle en de relaxte sfeer maken het een populaire vakantiebestemming. Toch wordt Koh Chang nog niet platgelopen door toeristen, hierdoor vind je hier geen "Lloret de Mar praktijken", maar chille strandtentjes en barretjes rondom Lonely Beach. Ga je binnenkort naar Koh Chang en ben je op zoek naar een leuke accommodatie? Hieronder vind je een lijstje met aanbevolen hostels en guesthouses. 
Laatste update op 22-11-2022.


1. Coco Hostel

Beschrijving: Dit hostel kan je helpen om je hele trip naar Khao sok te regelen. Ze bieden hele goede tours aan door het natuurpark en kunnen ook vervoer regelen. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en doet er alles aan om jouw verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen. De slaapzalen hebben fijne bedden met veel privacy (bedstedes). 

Beoordeling: 8,9 (306 recensies) 2. Khao Sok Riverside Cottages

Beschrijving: De accommodatie wordt omringd door jungle en door de rust en stilte hoor je ook vaak de geluiden van wilde dieren. Er zijn verschillende hutjes, met uitzicht op de tuin of toegang tot de rivier. De hutjes hebben een eigen balkon waar je kunt ontspannen. De accommodatie biedt tours aan door het park en er wordt lekker eten geserveerd. 

Beoordeling: 8,6 (439 recensies) 3. Khao Sok Jungle Huts Resort

Beschrijving: Verschillende hutjes (o.a. hutjes aan de rivier of boomhutten) in de jungle. Als je geluk hebt kun je in de buurt van de huisjes dieren zoals aapjes of vogels spotten. Er is een redelijk uitgebreid ontbijtbuffet en het personeel is behulpzaam. 

Beoordeling: 8,5 (748 recensies) 4. Khao Sok Morning Mist Resort

Beschrijving: Resort met bungalows en een eigen restaurant en buitenzwembad. De accommodatie heeft een goede locatie midden in de jungle tussen de dieren. Ook dichtbij verschillende restaurantjes en winkels. Ook hier kun je makkelijk tours boeken voor het nationaal park. 

Beoordeling: 8,3 (782 recensies) The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl