Hostels en andere accommodaties op Koh Phangan

Het eiland Koh Phangan is vooral populair door de Full Moon Party die eens per maand op het strand (Haad Rin) plaatsvindt. Toch heeft dit eiland nog veel meer te bieden. Je vindt er prachtige (verlaten) stranden, watervallen en heerlijke night markets. Ook kun je hier snorkelen of een boottrip maken naar o.a. Ang Thong National Marine Park. Het eiland zelf is prima te verkennen door middel van een scooter.Hostel tips nodig voor een verblijf op Koh Phangan? Hier vind je leuke, sociale en betaalbare hostels. Of je nou op zoek bent naar een party hostel voor tijdens de Full Moon Party, een goedkoop hostel met zwembad of een guesthouse aan het strand. 
Laatste update op 22-11-2022


1. Wanderlust hostel

Beschrijving: Sociaal party hostel, uitermate geschikt om te verblijven tijdens de Full Moon Party. Er worden daarnaast ook leuke andere activiteiten georganiseerd zoals family dinner, pre party, BBQ.  Er is een fijn zwembad en de kamers en bedden zijn comfortabel. Er kan vervoer geregeld worden naar bijvoorbeeld de pier of de verschillende feestjes op het eiland.

Beoordeling: 9,1 (590 recensies) 2. Bodega Hostel

Beschrijving: Luxueus hostel aan het strand met groot zwembad, bar, en verschillende faciliteiten (pool tafel, tafeltennis etc). Het hostel heeft zowel goede dorms als privékamers. Het is een goed hostel om te verblijven tijdens de Full Moon Party. Er worden regelmatig leuke feestjes gehouden en de bar is een goede plek om andere reizigers te ontmoeten en een drankje te doen. 

Beoordeling: 8,1 (1.768 recensies) 3. Phangan Arena

Beschrijving:  Sociaal hostel met goede feestjes en aardig personeel. In het restaurant wordt prima eten geserveerd (24/7) en er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Let op: het is wel echt een party hostel, dus niet heen gaan voor een goede nachtrust. De accommodatie heeft een fijn zwembad, en is op ongeveer 400 meter van het strand. 

Beoordeling: 7,7 (1.757 recensies) 4. Relax Corner

Beschrijving:  Centraal gelegen klein hostel, dicht bij de bars en restaurants op Koh Phangan. Wil je liever een intiem hostel met een sociale sfeer, maar geen extreme party vibe, dan is dit een perfect hostel. Faciliteiten zijn basic. 

Beoordeling: 8,2 (353 recensies) 5. Coco Garden Resort

Beschrijving:  Fijne bungalows met balkon. De accommodatie in gelegen in de natuur en aan het strand. Er hangt een relaxte sfeer en er is een bar en restaurant waar lekker eten wordt geserveerd. Het personeel is erg gastvrij en willen je maar al te graag helpen. 

Beoordeling: 8,5 (358 recensies) The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl