Hostels en andere accommodaties op Koh Phi Phi

Koh Phi Phi is een populair eiland (onder backpackers) in het zuiden van Thailand. Je vindt hier parelwitte stranden, wonderschone snorkelplekken en een uitgebreid nachtleven. Een populaire plek onder vele toeristen is Monkey Bay, op dit eiland vind je enorm veel brutale aapjes. Daarnaast kun je op Koh Phi Phi ook veel boottochtjes maken langs de enorme rotsen in het water. Ga je binnenkort naar Koh Phi Phi en ben je op zoek naar een leuk hostel? Hieronder vind je een lijst met aanbevolen hostels. 
Laatste update op 23-11-2022.


1. Blanco Beach Bar

Beschrijving: Gezellig partyhostel met veel sociale activiteiten en feestjes. Dit zorgt natuurlijk voor het bijbehorende geluidsoverlast, dus geen hostel waar je heen gaat voor de rust. Een ander pluspunt is dat het hostel zich aan het strand bevindt, dus veel strandfeestjes en overdag relaxen aan het strand. Vanuit het hostel kun je ook een hele verschillende tours zoals onder andere een boat party boeken. Faciliteiten zijn matig - je gaat hier echt heen voor de party sfeer.

Beoordeling: 8,3 (3.503 recensies) 



2. Voyagers Hostel

Beschrijving: Ga je liever voor een iets rustiger en kleiner hostel? Kies dan voor Voyagers hostel. Er hangt hier een goede sociale atmosfeer, maar het is geen party hostel waar je geen nachtrust kunt krijgen. Het hostel bevindt zich op loopafstand van de pier en het strand, maar ook dichtbij de verschillende feestjes (party hostels en bars). De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam en kunnen allerlei tips geven om je verblijf op Koh Phi Phi nog leuker te maken. Bedden in dorms hebben veel privacy (gordijntjes). 

Beoordeling: 9,1 (804 recensies) 



3. Ibiza House Phi Phi

Beschrijving: Hostel/guesthouse op goede locatie aan het strand. De accommodatie heeft twee zwembaden, een bar en restaurant. Er worden hier elke week meerdere zwembadfeestjes georganiseerd waar ook veel reizigers van andere hostels op af komen.

Beoordeling: 7,2 (975 recensies) 



4. @the pier 519 Hostel

Beschrijving: Fijn hostel dichtbij het strand en de pier. Accommodatie heeft goede faciliteiten en is schoon. Het is een rustig hostel, waar je geen feestjes moet verwachten, maar het is wel op een locatie waarop je zo naar de andere feesthostels of uitgaansgelegenheden kunt lopen. 

Beoordeling: 9,5 (373 recensies) 



5. Phi Phi Sunset Bay Resort

Beschrijving: Fijne accommodatie omgeven door natuur en strand met een prachtig uitzicht. Een goede plek om bij te komen en te genieten van mooie zonsondergangen. Als je geluk hebt kun je ook nog aapjes spotten bij de huisjes. Het is wel een eindje lopen naar het centrum (15-20 min), dus hier moet je rekening mee houden. 

Beoordeling: 8,7 (556 recensies) 



The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl