Hostels en andere accommodaties op Koh Samui

Koh Samui is een van de populairste eilanden in Thailand. Dit komt door de kilometerslange witte zandstranden, helder blauwe zee, indrukwekkende jungle en gezellige dorpjes. Dit maakt het een veelzijdig eiland geschikt voor backpackers en gezinnen. Ga je binnenkort naar Koh Samui en ben je op zoek naar een geschikte accommodatie? Hieronder vind je de meest aanbevolen hostels en guesthouses, aanbevolen door Nederlandse reizigers die Koh Samui bezocht hebben. 
Geüpdate op 25-09-2019


1. Lub D Hostel

Beschrijving: Dit hostel voelt meer aan als een luxe resort, maar dan met een gezellige backpackerssfeer. Je vindt hier goede faciliteiten zoals een infinity pool, bar (met leuke zwembadfeestjes) en ligbedjes en beanbags op het strand. Er zijn zowel goede dorms als privé kamers. Natuurlijk heeft dit alles ook wel een prijskaartje, en daardoor liggen de prijzen wel wat hoger dan bij een gemiddeld hostel. 

Beoordeling: 9,4 (915 recensies) 2. Chill Inn Beach Cafe & Hostel

Beschrijving: Hostel op een prachtige locatie, een verlaten strand omgeven door natuur. Het is wel wat verder gelegen uit het centrum (uitgaansgelegenheden). Wel kun je bij het hostels scooters huren om wat mobieler te zijn. Een goede plek om te genieten en te relaxen aan het strand. Er is een fijne gemeenschappelijke ruimte waar je andere reizigers kunt ontmoeten. Het personeel is aardig en behulpzaam. 

Beoordeling: 8,8 (1.830 recensies) 3. Samui Backpackers Hostel

Beschrijving: Modern hostel op een centrale locatie met een relaxed klein zwembadje. De kamers zijn groot en de bedden hebben veel privacy door de gordijntjes. Gratis basic ontbijt. 

Beoordeling: 8,8 (454 recensies) 4. Riviera Beach Hostel

Beschrijving: Op zoek naar een fijn hotel aan het strand? Kies dan voor Riviera Beach Hostel. Het uitzicht vanuit het hotel is onwijs mooi en je kunt lekker ontbijten aan het water en daarna genieten van het privé strand. De kamers zijn modern en schoon en het hotel is redelijk kleinschalig. 

Beoordeling: 9,4 (301 recensies) The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl