Hostels en andere accommodaties in Pai

Pai is een leuk backpackers dorpje in het noorden van Thailand. Er hangt een hele relaxte sfeer, waardoor mensen snel geneigd zijn om hier langer te blijven dan gepland. Hoogtepunten zijn: de hotsprings, Pai Canyon, de witte Buddha en de Lod caves. Hostel tips nodig voor Pai? Hieronder vind je leuke en goedkope hostels in Pai. Of je nou op zoek bent naar een party hostel, een betaalbaar hostel waar je snel mensen ontmoet of privékamer met prachtig uitzicht. Laatste update op 23-11-2022.


1. Nolo Hub Pai

Beschrijving: Hostel met hele goede sfeer, waar elke dag wel andere leuke activiteiten worden georganiseerd. Daarnaast kun je makkelijk mensen ontmoeten en zijn er ook verschillende feestjes waar andere reizigers op af komen. Het hostel ligt wel iets uit het centrum, op 10-15 minuten loopafstand van de Main Street. Eigenaar probeert je verblijf zo goed mogelijk te laten verlopen. 

Beoordeling: 9,6 (796 recensies) 2. Circus Hostel

Beschrijving: Pai Circus hostel is een uniek hostel op een mooie locatie. Het heeft een infinity pool met uitzicht op de bergen en een fijne tuin. De sfeer is het hostel is erg goed en er worden veel (circus gerelateerde) activiteiten georganiseerd zoals en fire show, family dinner en een pool party . Het hostel is gelegen op ongeveer 10 minuten loopafstand van het centrum. 

Beoordeling: 7,9 (3.014 recensies) 3. UP2U Guesthouse

Beschrijving: Rustgevend guesthouse met bungalows en een grote tuin en buitenruimte. De accommodatie ligt aan de rivier en heeft uitzicht over de bergen. Vanuit daar is het ongeveer 10 minuten lopen naar het centrum. De eigenaren doen hun best om het verblijft zo goed mogelijk te laten verlopen en zijn erg behulpzaam.

Beoordeling: 8,9 (323 recensies) 4. Happy House

Beschrijving: Sociaal hostel met een goede balans tussen partysfeer en een relaxte vibe (ook afhankelijk van het publiek). Staff kan helpen met het boeken van tours, activiteiten en ook vervoer. Hebben zowel comfortabele slaapzalen als goede privékamers. 

Beoordeling: 9,1 (1.418 recensies) 5. Good Life Dacha Homestay

Beschrijving: Homestay met lieve familie, rustige gelegen in de natuur,  iets uit het centrum. Je kunt meedoen aan allerlei activiteiten die vanuit de homestay aangeboden worden (bijv. meditatie). Er is ook een sauna en er wordt lekker eten en drinken geserveerd.  

Beoordeling: 8,7 (127 recensies) The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl