Hostels en andere accommodaties in Hanoi

Hanoi, de hoofdstad van Vietnam, heeft veel historische bezienswaardigheden, koloniale gebouwen, pagodes en lekker streetfood. Maar de stad wordt ook vaak geassocieerd met drukte op straat, brommers en lawaai. Ga jij binnenkort tijdens jouw reis door Vietnam naar Hanoi? Hieronder vind je een lijst met leuke hostels, hotels en guesthouses in Hanoi. Deze accommodaties worden aanbevolen door Nederlandse backpackers die deze stad bezocht hebben. 
Laatste update op 14-11-2022

 


1. Buffalo Hostel Hanoi

Beschrijving: Sociaal party hostel in Old Quarter, op loopafstand van de bekende bierstraat, café's en een hoop street food. Bieden activiteiten aan zoals free walking tour, pub crawl en ze hebben een happy hour in het hostel.  Er is een fijn klein zwembad, bar en goede gemeenschappelijke ruimte. De bedden zijn comfortabel en hebben gordijntjes voor privacy. 
Beoordeling: Hostelworld 9,3 (1.137 recensies)2. Vietnam Central Backpackers

Beschrijving: Houd je wel van een feestje? Dan is dit een perfect hostel voor jou! Het hostel biedt dagelijkse pubcrawls aan, en op de rooftop kun je tussen 19-20pm genieten van gratis bier. Daarnaast is het ook erg makkelijk om andere reizigers te ontmoeten om jouw reis door Vietnam te starten. Qua locatie, is het hostel gelegen in Old Quarter, dichtbij uitgaansgelegenheden.  
Beoordeling: Hostelworld 9,0 (4.694 recensies)  3. Nexy Hostel

Beschrijving: Hostel op loopafstand van een aantal grote attracties. Er hangt een ontspannen, maar ook sociale sfeer, maar het is geen party hostel. Fijne gemeenschappelijke ruimte, bar en rooftop. Het personeel is behulpzaam en kan helpen met het plannen van je trip. 
Beoordeling: Booking.com 8,6 (312 recensies)  4. Little Charm

Beschrijving: Hostel op goede locatie, met binnenzwembad en grote comfortabele bedden. Het personeel is erg behulpzaam en je kunt er verschillende tours boeken. In de gemeenschappelijke ruimtes ontmoet je makkelijk andere reizigers. 
Beoordeling: Booking.com 9,1 (1.678 recensies)5. Serene Boutique Hotel & Spa

Beschrijving: Wil je liever wat meer luxe? Kies dan voor het Serene Boutique hostel & Spa. Het hotel is gelegen in Old Quarter, dichtbij vele bezienswaardigheden. Het personeel biedt een goede service en er wordt een lekker ontbijt geserveerd. Daarnaast kun je ook ultiem ontspannen in het hotel zelf, want er is namelijk een spa aanwezig. 
Beoordeling: Booking.com 8,7 (567 recensies)The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl