Hostels en andere accommodaties in Hoi An

Hoi An is een sfeervol havenstad in het midden van Vietnam. Hier vind je koloniale gebouwen, veel invloeden van de Vietnam-oorlog en verschillende musea. 's avonds krijg het stadje extra sfeer door de vele lampionnen en bootjes die over de rivier varen. Qua eten heeft Hoi An ook veel specialiteiten, dus als foodie kun je hier je hart op. Vanuit Hoi An kun je naar de mooie Charm Islands, of rijdt de bekende Hai Van Pass naar Hué. Op zoek naar een hostel of andere accommodatie voor een verblijf in Hoi An? Hier vind je leuke, sociale en goedkope hostels, hotels en guesthouses.
Laatste update op 15-11-2022


1. The Imperfect Hostel

Beschrijving: Hostel op zeer goede locatie, dichtbij de night market. Het hostel heeft een zwembad en bar, en er wordt een lekker ontbijt geserveerd. Je ontmoet hier makkelijk andere reizigers - geen extreem party hostel. Het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk.
Beoordeling: Booking.com 9,5 (294 recensies)2. The Seaside Bungalow

Beschrijving: Ga je liever voor een hostel dichtbij het strand? Hoewel het hostel is uit het centrum is, vind je hier genoeg om jezelf te vermaken: strand, activiteiten (family dinner, kampvuur etc), grote gemeenschappelijke ruimte. Met de scooter of fiets ben je zo in het centrum!
Beoordeling: Booking.com 9,6 (1.044 recensies)3. Wanderlust Hostel

Beschrijving: Luxueus hostel met een goede atmosfeer. Het hostel is gelegen op loopafstand van het strand, en dus buiten het oude centrum. De faciliteiten zijn erg fijn en het hostel wordt goed schoongehouden. Je kunt hier lekker relaxen aan het strand, of meedoen met de activiteiten die het hostel aanbiedt (bijv. family dinner). 
Beoordeling: Booking.com 9,7 (162 recensies)4. PaPa Villa Homestay

Beschrijving: Op zoek naar een goede locatie voor een stelletje? Kies dan voor deze gemoedelijke Homestay! Het ligt iets buiten het oude centrum, maar er kunnen fietsen geleend worden. De kamers zijn groot en de faciliteiten goed. De eigenaren zijn erg behulpzaam en kunnen tips geven over goede restaurants en tours. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Beoordeling: Booking.com 9,5 (257 recensies)5. SnapStay Hoi An

Beschrijving: Wil je een sociaal hostel waar een goede sfeer hangt, maar geen extreem party hostel? Kies dan voor SnapStay hotel. Dit hostel is gelegen op loopafstand van het centrum en heeft een fijne rooftop waar je kunt relaxen. 
Beoordeling: Hostelworld 9,9 (330 recensies)The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl