Hostels en andere accommodaties in Foz de Iguacu

Foz Iguaçu/Iguazu is een groot nationaal park gelegen op de grens van Brazilië en Argentinië. Het meest bekend zijn de verschillende watervallen (meer dan 250) die met groot geweld naar beneden donderen. Een van de mooiste plekken om deze watervallen te bekijken is: de Duivelskeel. Vanuit Brazilië en Argentinië is het mogelijk om een boottocht te doen en zo de watervallen van nog dichtbij te bekijken. Ga je binnenkort naar Foz en ben je op zoek naar een leuk hostel, hotel of guesthouse. Hieronder vind je een lijstje met de gezelligste hostel, aanbevolen door Nederlandse reizigers die Foz aan bezocht hebben. 
Laatste update op 25-10-2022


1. CLH Suítes

Beschrijving: Comfortabel hostel/hotel. De privékamers voelen echt aan als een luxe hotel. Daarnaast is CLH gelegen op een goede locatie, dichtbij het busstation waar je de bus kunt nemen naar de watervallen. De faciliteiten zijn goed, zoals een dakterras (klein zwembad & jacuzzi), goed uitgeruste keuken en een kamer met tafeltennis en pooltafel. Beneden is een desk waar je tours kunt boeken of informatie kunt opvragen. Tegen meerprijs kun je deelnemen aan het ontbijtbuffet.
Deel: Brazilië  (Foz de Iguacu)
Beoordeling: Booking.com 8,4 (2.220 recensies)2. Tetris Container Hostel

Beschrijving: Uniek hostel gemaakt van containers. Het hostel heeft een buitenzwembad, bar en tuin, gemeenschappelijke ruimte en een gedeelde keuken. Een goede plek om andere reizigers te ontmoeten en er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Een goede locatie vlakbij de bushalte, restaurants en winkels. 
Deel: Brazilë (Foz de Iguacu)
Beoordeling: Hostelworld 9,2 (1.708 recensies)3. Nomads Hostel Iguazu

Beschrijving: Comfortabel hostel vlak bij de bushalte van Puerto Iguazu. Het hostel is ietwat oud en simpel, maar daar is de prijs ook naar. Er wordt een lekker ontbijt geserveerd. 
Deel: Argentinië (Puerto Iguazu)
Beoordeling: Hostelworld 8,9 (1.803 recensies)4. Hostel Iguazu falls

Beschrijving: Hostel in Puerto Iguazo met goede prijs-kwaliteit verhouding. Heeft een buitenzwembad, tuin met hangmatten en een gedeelde keuken. Dichtbij centrum, busstation en restaurants. 
Deel: Argentinië (Puerto Iguazu)
Beoordeling: Booking.com 8,2 (753 recensies)The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl