Hostels en andere accommodaties in Florianópolis

Florianópolis, gelegen op het eiland Santa Catarina, is een populaire vakantieplek onder jongeren. Op dit feesteiland vind je zon, zee, (surf)stranden, en een bruisend uitgaansleven. Bezoek een van de hippe (beach)clubs of waag jezelf op een boot voor een (piraten)feestje. Even geen zin om te feesten? Ga dan surfen op een van de vele en diverse standen. Ga jij binnenkort naar Florianópolis en ben je op zoek naar een leuke accommodatie? Hieronder vind je een lijstje met de leukste hostels, guesthouses en andere accommodaties, aanbevolen door Nederlandse reizigers die Florianópolis bezocht hebben. 
Laatste update op 25-10-2022


1. Gecko's Hostel

Beschrijving: Hostel bij de Conceicao-Lagune. Heeft o.a. een zwembad, grote tuin, gemeenschappelijke ruimte en gedeelde keuken. Je kunt hier gemakkelijk andere reizigers ontmoeten er er hangt een sociale sfeer. De locatie is goed, gelegen bij verschillende restaurants, bars, en dichtbij de supermarkt. 
Beoordeling: Hostelworld 8,9 (768 recensies)2. The Search House

Beschrijving: Hostel op het eiland Santa Catarina, met eigen strand, zwembad, grote tuin én een eigen skatepark. De bedden zijn comfortabel, het hostel is schoon, en is er een gedeelde keuken. Er worden verschillende activiteiten aangeboden en er is genoeg entertainment. Ook een goed hostel voor digital nomads.
Beoordeling: Booking.com 8,4 (803 recensies)3. Sea Wolf Surf Hostel

Beschrijving: Hostel op loopafstand van het strand. Heeft een tuin, bar en een grote gedeelde keuken. Goede locatie, voelt veilig aan, en dichtbij een bushalte. 
Beoordeling: Booking.com 8,3 (259 recensies)4. Inmbox - centro

Beschrijving: Houd je van uitgaan? Dan is dit hostel gelegen op een goede locatie, midden in het centrum. Dichtbij restaurants, bars en het busstation. De faciliteiten zijn goed en modern en het personeel erg behulpzaam. 
Beoordeling: 
Booking.com 8,7 (804 recensies)The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl