Hostels en andere accommodaties in Bogotá

Hostel tips nodig voor Bogotá? Hieronder vind je leuke en goedkope hostels in Bogotá (Colombia). Of je nou op zoek bent naar een party hostel, een betaalbaar hostel waar je snel mensen ontmoet of een hostel in het centrum met privékamers. 

Veel reizigers beginnen hun reis in de hoofdstad van Colombia: Bogotá. De stad ligt op 2600 meter hoogte, en het is er daarom iets kouder dan in de rest van Colombia. In deze stad vind je kleurige streetart, mooie uitzichtpunten en een historisch stadscentrum. Geüpdate op 12-1-2020.


1. Botanico Hostel

Beschrijving: Sociaal hostel in de wijk Candelaria (goede locatie en fijne wijk!). Plek waar je makkelijk andere mensen ontmoeten. Daarnaast is het hostel ook goedkoop en heeft goede faciliteiten zoals een gemeenschappelijke ruimte en dakterras. 
Wijk: Candelaria
Beoordeling: Booking.com 8,7 (850 recensies)2. Selina La Candelaria

Beschrijving: Sfeervol en modern hostel met goede faciliteiten zoals comfortabele bedden, fijne badkamers, gemeenschappelijke ruimte met keuken, hangmatten en entertainment.  Goede locatie in de wijk: La Candelaria. Daarnaast heeft het hostel een 24 uurs receptie.
Wijk: Candelaria
Beoordeling: Booking.com 8,6 (1.477 recensies)3. Granada Hostel

Beschrijving: Centraal gelegen hostel, gewild bij zowel soloreizigers als stelletjes. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar het centrale plein. Je kunt hier makkelijk andere reizigers ontmoeten en daarnaast is het personeel ook behulpzaam, wat zeker handig is als je reis door Colombia net begint. Er is een fijn terras waar je kunt relaxen, daarnaast hangt er een rustige sfeer (geen party hostel). 
Wijk: Candelaria
Beoordeling: Booking.com 9,0 (909 recensies)4. The Cranky Croc Hostel

Beschrijving: Sociaal hostel met restaurant, bar, gemeenschappelijke ruimte en tuin. In het hostel kun je verschillende tours boeken en ook het personeel kan tips geven over leuke activiteiten. Qua locatie ligt het hostel centraal, in de wijk La Candalaria. De kamers zijn erg comfortabel en ruim omgezet met veel privacy. Qua sfeer is het geen party hostel, maar je kunt wel andere mensen ontmoeten. 
Wijk: Candelaria
Beoordeling: Booking.com 9,2 (401 recensies)5. Masaya Bogotá

Beschrijving: Hostel in de wijk Candelaria met een gedeelde keuken, lekker ontbijt, en vriendelijk personeel. Hostel is schoon, bied verschillende activiteiten aan en heeft een goede locatie.
Wijk: Candelaria
Beoordeling: Booking.com 8,8 (635 recensies)6. Republica Hostel

Beschrijving: goede locatie, schoon, mensen ontmoeten, behulpzaam personeel, terras, lounge, bar, goede faciliteiten
Wijk: Chapinero
Beoordeling: Booking.com 8,7 (746 recensies)The Sharing Backpacker is in het leven geroepen om alle nuttige informatie van mede backpackers m.b.t. accommodaties, tours, en spullen te bundelen. 

The Sharing Backpacker, E-mail: info@thesharingbackpacker.nl